Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Projects in the picture

Bij Axxes werken meer dan 400 consultants, die elke dag het verschil maken bij onze klanten. In de loop van de maanden september en oktober belichten we 7 consultants hun project. We kijken waar ze tewerk gesteld zijn, wat ze net doen en hoe zij de toekomst zien binnen hun technologie.

Deel dit artikel
20230810 AXXES KP 003 O4 A6681 websize

COMSOF

Bij Axxes werken meer dan 400 consultants, die elke dag het verschil maken bij onze klanten. Evelien Huylebroeck, bijvoorbeeld, die als QA Engineer op een project bij IQGeo aan de slag is.

Decennialang hebben we kunnen genieten van internet via coaxkabels, maar stilaan botst dat netwerk op haar limieten. Wie veel surft, nood heeft aan een stabiel netwerk of een lage latency wil, kijkt reikhalzend uit naar de komst van internet via fiber. Helaas is de uitrol van het netwerk van de toekomst niet zo eenvoudig. Operatoren investeren miljarden om wereldwijd glasvezelkabels te leggen - en de software van IQGeo helpt hen daarbij.

20230810 AXXES KP 041 O4 A7071 1

TOMTOM

Al decennialang is TomTom een wereldspeler op vlak van digitale navigatie. Het Nederlandse bedrijf heeft niet alleen eigen gps-toestellen, maar werkt ook samen met grote techbedrijven aan innovatieve projecten. De Overture Maps Foundation bijvoorbeeld, een open map data project dat het samen met Amazon, Meta en Microsoft heeft opgestart. Samen willen ze volledige en nauwkeurige kaartgegevens ontwikkelen die iedereen gratis kan gebruiken.

20230914 Axxes KP 029

TRINETX

In medisch onderzoek is het letterlijk van levensbelang om te kunnen vertrouwen op correcte data. Vraag dat maar aan Yves De Boeck, die sinds augustus 2020 bij Axxes werkt en nu als Fullstack Developer op een project bij TriNetX het verschil maakt. Dat Amerikaans bedrijf nam twee jaar geleden het Gentse Custodix over en geldt als dé referentie wanneer het op medische data uit ziekenhuizen aankomt.

20230810 AXXES KP 022 O4 A6899

NOWJOBS

Nadat Gerben Rosseel in februari 2020 bij Axxes begon, heeft hij verschillende uitdagende projecten succesvol afgerond. Sinds januari 2023 is hij als Frontend Developer bij NOWJOBS, onderdeel van House of HR, aan de slag. ‘Met de NOWJOBS-applicatie kun je makkelijk een flexijob of studentenjob scoren. Het handige is dat je meteen te zien krijgt hoeveel je netto zal verdienen en dat je je geld krijgt van zodra je shift erop zit’, zegt Gerben.

Benieuwd naar andere Insights?

Bekijk onze overzichtspagina

Insights
Axxes