Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - Cloud

Cloud

Meer en meer bedrijven maken gebruik van cloud technologiën om in te kunnen spelen op de snel veranderende noden van hun klanten, de markt of hun onderneming. Het is een belangrijke stap in de digitale transformatie van bedrijven. Onze Cloud Engineers staan mee aan het roer om binnen uw organisatie een degelijke ondersteuning te bieden op uw cloud platform, om optimalisaties of kostenbesparingen uit te werken én te implementeren of om een nieuwe cloud architectuur uit te werken gealigneerd met uw noden.

De 'Cloud', het platform voor toekomstige groei. Wat ooit starte als een trend binnen de IT wereld, is nu uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de digitale transformatie van organisaties. Meer dan ooit voordien is de cloud technologie de uitgelezen manier om flexibel toegang tot informatie te verlenen, via een internet verbinding.

Je zou je gegevens kunnen bewaren op een eigen server, maar door werk te maken van een doordachte cloud strategie kun je ervoor zorgen dat je bedrijf nog beter functioneert. Hierbij verleen je niet enkel toegang tot eenvoudige cloud storage, maar kan je evengoed toegang geven tot cloud infrastructurele platforms, bijvoorbeeld Amazon Web Services. Door zijn toegankelijkheid is Cloud vandaag een essentieel component van de infrastructuur binnen een modern bedrijf.

Waarom Cloud Solutions?

De voordelen die Cloud in onze moderne werkwijze met zich meebrengt zijn alom vertegenwoordigd.

(Ref. 1: Citrix, Ref. 2: Forbes, Ref. 3: Statista)

EXTRA 02

84%

van bedrijven werken met een multi-cloud strategie. (Ref.1)

EXTRA 03

74%

van werknemers verwachten dat thuiswerk de standaard wordt. (Ref.3)

EXTRA 01

34%

groei betreft investeringen in Cloud bij bedrijven (Ref. 2)

Het innovatieve karakter van Cloud Solutions is enorm waardevol voor een ambitieus bedrijft. Deze solutions geven antwoord op vragen naar flexibiliteit, schaalbaarheid en op maat gemaakte omgeving.


Ondertussen geraakt Cloud verder ingeburgerd in het IT-landschap. Meer en meer bedrijven maken gebruik van cloud technologiën om in te kunnen spelen op de snel veranderende noden van hun klanten, de markt of hun onderneming. Onze Cloud Engineers staan mee aan het roer om binnen uw organisatie een degelijke ondersteuning te bieden op uw cloud platform, optimalisaties of kostenbesparingen uit te werken én te implementeren of om een nieuwe cloud architectuur uit te werken gealigneerd op uw noden.


Binnen Axxes is er sterke kennis aanwezig voor Cloud Solutions gelijk Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Platform. Ons team kan je helpen met het opzetten van een architectuur van je op maat gemaakte Cloud Solution. Het doel hierbij is om jouw bedrijf te voorzien van een onderbouwd Cloud platform voor toekomstige groei binnen een agile wereld.

Technische Tools

Interesse naar versnelling in groei via Cloud?

Vraag meteen naar onze beschikbare profielen.

Contacteer ons
Axxes