Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - Devops

Infrastructure

Je IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van je onderneming. Onze hoogopgeleide consultants garanderen de continuïteit van die systemen. Of je hen nu inschakelt voor het beheer van je digitale werkplekken, het opzetten van een hybrid cloud omgeving, de implementatie van een Kubernetes cluster of het automatiseren van je infrastructuur. Ze staan steeds voor je klaar met de nodige raad en daad.

Axxes Services - Infrastructure

Brede technische kennis. Diepe expertise. Altijd hoog opgeleid. Gecertificeerd. Service minded.

Ons infrastructuur competence center is een belangrijke dienstverlening voor onze klanten. Bij onze ervaren engineers is  je IT-infrastructuur in goede handen. Onze consultants combineren technische kennis met een klantgerichte attitude en duidelijke communicatie. Vanuit het competence center worden zij gecoached en hun kennis bijgeschaafd via certificering, opleiding en knowledge sharing.

Infrastructure Specialisten

Axxes is als project sourcing partner steeds agile in werkwijze. We vertrekken vanuit jouw noden om een snelle service te leveren op een kwaliteitsgedreven manier. We bekijken continu hoe we jou nóg beter kunnen bedienen.


1/ Modern Workplace Engineers

Organisaties van verschillende omvang uit erg diverse sectoren rekenen op onze Modern Workplace consultants omwille van hun technische kennis en klantgerichte communicatiestijl. Kwalitatieve 1st, 2nd of 3rd line support volgens de ITIL-methodologie. Inclusief kennis van Windows 10, O365, Okta, Intune, Autopilot, SCCM, …

2/ Server & Storage Engineers

De continuïteit van je IT-systemen die cruciaal zijn voor je onderneming, daar draait het om. Onderhoud en beheer van de IT-infrastructuur, professionele installatie en configuratie vanuit het operationele team, optimalisaties op vlak van virtualisatie of storage. Reken op onze system engineers voor analyse, design en implementatieopdrachten binnen VMware, Microsoft, Citrix, Veeam, Nutanix, …

3/ Network Engineers

Ontwerp, installatie, configuratie – dagelijks beheer en/of monitoring van je netwerk. Onze gecertificeerde network engineers stellen hun expertise in Cisco, F5, CheckPoint, Palo Alto,… ten dienste van je organisatie.

4/ Security Engineers

Beveiliging van data is een belangrijk thema voor organisaties. Onze gecertificeerde security experts CISSP’s, DPO’s en SSCP’s analyseren, implementeren en volgen uw beveiligingsinfrastructuur op om tot de juiste security-oplossing te komen.

5/ Devops & Site Reliability Engineering

Vanuit het infrastructuur domein wordt er ook sterk ingezet op de ondersteuning en samenwerking met de development teams. Hierbij richten we ons op de CI/CD workflow, met een gezonde focus op open source tooling. De DevOps mindset passen we verder ook graag toe bij het automatiseren en optimaliseren van infrastructuur. Onze Site Reliability engineers hebben een goede kennis van Linux en tools als Kubernetes, Terraform, Puppet, Ansible,...

6/ Cloud Engineers

Om in dit digitale tijdperk te blijven innoveren doen vele bedrijven beroep op cloud technologie. Onze Cloud specialisten beheren en optimaliseren verschillende cloud omgevingen en helpen bij migraties naar, of implementaties van, cloud en hybrid cloud. Verwacht je aan sterke kennis van Azure, AWS en GCP.

Verwacht je aan een brede kennis, diepe expertise, opleiding en certificatie op vlak van volgende tools en methodologieën:
Jan de nul turbines windmolenpark
Randstad
Axxes foto MAS
JAN DE NUL
Als Belg zijn er heel wat zaken om trots op te zijn. Van chocolade en frieten tot Eddy Merckx en de Rode Duivels. Ook Jan De Nul is zo’n prachtig exportproduct. Het baggerbedrijf uit Aalst vaart in internationale wateren, maar wist je dat ze nog meer doen dan enkel baggeren?
RANDSTAD
We kunnen steeds rekenen op een team van Axxes-consultants die onze servicedesk versterken en dankzij hun kennis en motivatie onze medewerkers bijstaan met al hun IT-vragen.
ASPEX
Met Axxes hebben we een uitstekende partner voor onze nood aan kwalificeerde consultants bij de uitwerking van automatiseringsprojecten en clouddiensten.
David De Boom - ICT Team Manager
Luc De Bolle - ICT Manager Services & Operations
Tim Van Broekhoven - Program Manager

Op zoek naar een expert om je IT infrastructuur te versterken?

Voor elke specifieke vraag, hebben wij de gepaste oplossing.

Contacteer ons
Axxes