Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - PM & Analyse

PM & Analyse

Op zoek naar een ervaren Product Manager of Product Owner? Onze consultants kunnen je helpen! Ze zijn de geknipte personen voor het implementeren, definiëren en releasen van jouw product.

Een doorgedreven ervaring binnen verschillende omgevingen zorgt voor een frisse kijk op jouw processen en technische aanpak. Zo zorgen onze mensen door een agile benadering niet enkel voor de oplevering van een beter product, maar ook voor het stroomlijnen van de processen binnen jouw organisatie.

Expertise is essentieel. Kennis is cruciaal. Leiderschap is onmisbaar. Ervaring is een onmisbare boost voor jouw projecten.

Hoe agile is jouw bedrijf? Niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk? Wanneer je de ontwikkeling van een digitaal product wil opstarten of je klassieke manier van werken wil omzetten in een agile aanpak, zijn onze consultants je rechterhand.

Hun technische achtergrond en jarenlange ervaring in de uitvoering van projecten zorgt voor een pragmatische kijk op jouw project of bedrijf. Wanneer je met Axxes in zee gaat, haal je niet één maar honderden experts aan boord. Dankzij onze levendige community leren onze IT project management en analyst professionals dagelijks van elkaar. Zo zijn ze steeds in staat om problemen op te lossen of met verfrissende ideeën te komen.

IT PROJECT MANAGEMENT & ANALYSE: ONZE EXPERTISE


Een technische achtergrond en jarenlange ervaring in de uitvoering van projecten geeft onze IT project management en analyst professionals een pragmatische kijk op jouw project.

1. Scrum Master

Onze Scrum Masters stroomlijnen jouw processen volgens de principes van scrum. Zij vormen eveneens de spil tussen de business & het scrumteam, ter bevordering van de uitvoering van jouw projecten.

2. Product Owner

Onze Product Owners nemen verantwoordelijkheid over het implementeren, definiëren en releasen van een product. Ze zijn eveneens verantwoordelijk voor het bepalen en prioriteren van de stories in de Backlog.

3. Business & Functional Analisten

Vlot werkende software en applicaties zijn onmisbaar in uw business. Onze consultants verzamelen accurate informatie over uw businessprocessen, gieten de requirements in heldere analyses en hebben een actieve rol tijdens de roll-out en implementatie van het project.

4. Business Process Management

We brengen uw bestaande bedrijfsprocessen in kaart om vervolgens te meten en te optimaliseren. Door uw bedrijfsprocessen te modelleren creëren we een return-on-investment om uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst.

Jarenlange ervaring in de uitvoering van projecten versterkt door certificatie in:
Philips
Randstad
QbD
PHILIPS
Axxes versnelt complex verkoopstraject bij Philips Lighting dankzij online configurator. De IT-experts van Axxes hebben voor ons het perfecte product afgeleverd binnen scope.
RANDSTAD
Randstad heeft in samenwerking met Project Managers en System Engineers van Axxes een groot IT-infrastructuurproject afgerond rond het Nieuwe Werken.
QbD

De afgelopen maanden hielpen we QbD bij het bouwen van een HR-tool die de opvolging van hun consultants moest vergemakkelijken. We spraken met Hannah Dreesen, HR Business Partner bij QbD, om te horen hoe zij het verloop en het eindresultaat van het project ervaren heeft.


Ruben Dieudonné - Project Manager
Luc De Bolle - IT Manager Services & Operations
Hannah Dreesen - HR Business Partner

Op zoek naar PM of PO krachten voor jouw project?

Contacteer ons
Axxes