Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Als Freelancer werken bij Axxes?

Kiezen voor Axxes is kiezen voor een partner die bij meer dan 160 klanten bekend staat als kenniscentrum op het gebied van softwareontwikkeling, IT-infrastructuur, PM & Analyse, Testing en Data. Onze ervaring als voorloper in deze domeinen stelt ons in staat om uitdagende projecten te presenteren die jouw vaardigheden naar een nieuwe hoogte tillen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als freelancer in de wereld van IT? Ons team van recruiters, gespecialiseerd in de freelance markt, helpt jou graag verder!

Wij nemen onze tijd voor jou

1. EERST KENNISMAKEN

Wil je starten als freelancer, zoek je een nieuwe opdracht, of wil je graag eens sparren over wat er leeft op de markt? Wij plannen met plezier een kennismakend gesprek in (digitaal of in een van onze kantoren). Tijdens dit gesprek overlopen we jouw ervaring, bekijken we welke concrete mogelijkheden wij jou kunnen aanbieden en kan je kennismaken met onze persoonlijke en professionele aanpak. Hiervoor kan je terecht bij vier ervaren recruiters die zich specifiek richten op de samenwerking met freelancers en een specialisatie hebben opgebouwd in hun domein.

2. EEN PERSOONLIJKE MATCHING

Wij weten dat er enorm veel freelance opdrachten circuleren en dat het een uitdaging kan zijn om hierin je weg te vinden. Daarom vinden wij het onze taak om met kennis van zaken de brug te vormen tussen jouw profiel en deze vacatures.

  • We creëren inzicht in de requirements en onderscheiden hierbij cruciale skills van pluspunten.
  • We geven je meer informatie over de cultuur en structuur van de organisatie, zodat jij kan inschatten of deze aansluit bij jouw voorkeur en persoonlijkheid.
  • We maken afspraken wat betreft budget, werklocatie en beschikbaarheid. Op deze manier weet je dat jouw CV op maat van de aanvraag aan de klant wordt voorgesteld.
3. EEN DUURZAME RELATIE

Wij weten dat er enorm veel freelance opdrachten circuleren en dat het een uitdaging kan zijn om hierin je weg te vinden. Daarom vinden wij het onze taak om met kennis van zaken de brug te vormen tussen jouw profiel en deze vacatures.

  • We creëren inzicht in de requirements en onderscheiden hierbij cruciale skills van pluspunten.
  • We geven je meer informatie over de cultuur en structuur van de organisatie, zodat jij kan inschatten of deze aansluit bij jouw voorkeur en persoonlijkheid.
  • We maken afspraken wat betreft budget, werklocatie en beschikbaarheid. Op deze manier weet je dat jouw CV op maat van de aanvraag aan de klant wordt voorgesteld.
  • Een steeds correcte en tijdige betaling.
  • Openheid aan het einde van je contract. Loopt het contract af of heb jij nood aan een nieuwe uitdaging? Wij gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden!

Zes goede redenen om samen te werken

Dedicated Team - Elke persoon heeft zijn/haar specifieke scope & expertise, in nauwe samenwerking met de accountmanagers

Passie & Ambitite - Samenwerken met kennis van zaken, met een passie voor technologie & een mooie jaarlijkse groei in contracten

Partnership - Proactieve aanpak & begeleiding van begin tot einde van je contract

Correct - Stipte & correcte uitbetaling van je facturen op basis van je gepresteerde uren

Feel good - Connecteer met onze collega’s tijdens onze freelance events doorheen het jaar

Uitdaging - Technisch complexe projecten bij toonaangevende bedrijven in België waar jouw kennis een meerwaarde betekent

Ben je er graag bij?

Freelance Event Axxes 20230608 077 1
Freelance Event Axxes 20230608 066 1
DSC 0162 2023 09 27 070853 cckl 1
Freelance Event Axxes 20230608 001 1
Freelance Event Axxes 20230608 063
DSC 0315 2023 09 27 070856 bgpx 1
DSC 0078 2023 09 27 070845 wpmo 1
Freelance Event Axxes 20230608 069 1
2022 06 23 Tom Corremans TCO 8146 websize
2022 06 23 Tom Corremans TCO 8063 websize
2022 06 23 Tom Corremans TCO 7883 websize
2022 06 23 Tom Corremans TCO 7842 websize
2022 06 23 Tom Corremans TCO 7568 websize
2022 06 23 Tom Corremans TCO 7338 websize
2022 06 23 Tom Corremans TCO 7270 websize

Zij kozen reeds voor Axxes

Gert Taeymans
Sandrine 2a2
Danny Van Kogelenberg
Thomas Jansen
Els Ozeel Axxes
Profielfoto geert
Katrien Guedens

De relatie met Axxes is bijna op automatische piloot gestart. Zo goed is de match. Via een collega ben ik met Axxes in contact gekomen einde 2017 en al zeer snel, na een week of 2, mocht ik na een enkel interview een passende positie opnemen.

Axxes is dan blijven opvolgen en toen de opdracht bijna vervuld was kreeg ik van hen meteen de volgende mogelijke match voorgesteld. Ook voor doorwinterde en ervaren krachten kan ik Axxes zeker aanbevelen. Ken je je vak, dan is Axxes je beste partner.
Zeer persoonlijke en toch professionele benadering. Ik ben dankzij Axxes opnieuw aan de slag als project manager van een internationaal projectteam in de farmaceutische sector.

Met bijna 20 jaar op mijn freelance teller te hebben staan kan ik met zekerheid zeggen dat Axxes anders is dan alle anderen op de markt. Een persoonlijke aanpak met de nodige professionaliteit en glimlach waar je dag op dag op kan rekenen. Ik zou iedere freelancer zeker een gesprek met Axxes aanraden.

Na een persoonlijke kennismaking en screening heeft Axxes me geadviseerd over de markt en de mogelijke opdrachten. Snel daarna konden ze me al voorstellen bij een van hun klanten, en met succes. We werken inmiddels al ruim een jaar zeer tevreden samen.
Ik ervaar Axxes als een betrouwbare professionele partner die veel belang hecht aan het vinden van de juiste persoon voor de juiste opdracht. Zij slagen hiervoor met glans door hun mensgerichte en actieve manier van luisteren. Ik kan Axxes alleen maar warm aanbevelen!
Als ervaren freelancer ben je vooral op zoek naar een consultancy bedrijf dat een goede feeling heeft met jouw wensen. Dit heb ik van in het begin ervaren bij Axxes, gezien zij eerst een introductiemeeting met mij inplanden op hun kantoor... nog vóór ik aan een klant werd voorgesteld. Verder organiseren zij op regelmatige basis enkele leuke evenementen. Hierdoor leer je niet enkel andere freelancers beter kennen, maar ook de interne mensen van Axxes zelf.
Op het moment waarop je als freelancer een nieuwe wending wil geven aan je carrière en op zoek gaat naar een nieuwe opdracht, begeef je je op een volatiele markt tussen vraag en aanbod. Axxes heeft me hierin zeer goed begeleid, geluisterd naar wat ik wilde, en daar gepast op gereageerd.
Gert Taeymans - LCM & DRP Officer, Reliability Lead & Liaison @ Nationale Nederlanden
Sandrine Rauwoens - Freelance Project Manager @ SAP
Danny Van Kogelenberg - Freelance Network Engineer @ Katoen Natie
Thomas Jansen - Manager Project Management Office @ Colruyt
Els Ozeel - Project Manager & Head of PMO @ Katoen Natie
Geert Biesemans - Freelance Network Engineer @ Katoen Natie
Katrien Guedens - Business Analist @ Katoen Natie

Ann, Hanne, Andrés & Thomas hebben een compleet overzicht van onze freelance projecten.

Contacteer Team Freelance
Axxes