Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - Devops

Devops

Bij Axxes geloven we er in dat samenwerken werkt! Toen de DevOps mindset aan zijn opmars begon, waren we dan ook snel aan boord. Een doorgedreven DevOps cultuur heeft vele raakvlakken met de Axxes mindset.

Websites en applicaties dienen niet alleen sneller ontwikkeld te worden, maar moeten ook voortdurend aangepast worden aan de laatste innovaties. Deze nood vanuit de markt, leidt in de eerste plaatst naar het Agile Development model. Daarbinnen dient ook het operationele team deze werkwijze te hanteren.

Zonder in te boeten op kwaliteit zorgt de Devops methode voor een snellere operationele turnaround van uw projecten, waarbij bugs reeds doorheen het traject gedetecteerd en opgelost worden.

Bij Axxes hebben we reeds jaren ervaring met het Agile Development model en de Devops methode. Dit in combinatie met de juiste kennis en inzichten, maakt van Axxes een sterke partner voor een snelle en kwalitatieve oplevering van jouw projecten.

De Devops aanpak zorgt voor volgende verbeteringen:

  1. Een versnelde time to market
  2. Verminderde kans op fouten bij go live
  3. Versnelde aanpassingen en optimalisaties

Vaak wordt het culturele aspect uit het oog verloren bij de implementatie van de DevOps principes. Onze consultants brengen niet enkel hun technische kennis aan boord, maar zetten zich ook in om de culturele shift werkelijkheid te maken.

Axxes Culture v2 01

Klassiek draait het bij DevOps vooral rond de samenwerking tussen de development teams en de operationele teams. Bij Axxes zijn we er van overtuigd dat het belangrijk is een goede samenwerking op te bouwen tussen alle teams. Zo garanderen we bijvoorbeeld ook dat er geen frictie ontstaat met het security team, of dat er steeds een vlotte link is met de business.

Bij het implementeren van de DevOps principes ligt er een sterke focus op het CI/CD process. Hier hebben we dan ook de nodige expertise voor in huis. Door middel van een goede CI/CD workflow kunnen we garanderen dat applicaties ten allen tijde goed getest en stabiel naar productie kunnen worden gebracht. Klik hier voor meer: Infrastructure

Axxes Cycle v2 01

Onze software developers kunnen zo steeds rekenen op een stabiele code base voor het ontwikkelen van nieuwe features, en de operationele teams kunnen steeds met een gerust hart, en vaak volledig automatisch, nieuwe features uitrollen naar productie.

Ook onze project managers werken actief mee in dit verhaal en proberen door het toepassen van agile methodologieën zoals SCRUM een verhaal van continue verbetering te brengen.

Axxes Process v2 01

Benieuwd naar onze Devops solutions?

Contacteer ons
Axxes