Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

AXXES KLEUR 20

Traineeships

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! In 2022 zullen er 3 tracks doorgaan: het Software Development Traineeship, het QA Program of het Open Source traineeship, waar we van jou een volwaardige consultant maken in no time. Interesse gewekt, technisch gepassioneerd en studeer je af in 2022? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Pexels luis gomes 546819

1. Software Development Traineeship

Op zoek naar een kickstart in IT consultancy als Software Engineer? Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf midden augustus tot eind september 2022, brengen Axxes Senior Consultants en Competence Coaches je de nieuwste technologieën bij met een focus op één van onze 2 tracks: Java/ .NET.

Pexels fauxels 3183150

2. QA Traineeship

Eerder sterk analytisch bezig en wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code? Software Testers vormen een belangrijke schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaren. Hoogstaande IT-projecten verdienen sterke codebewakers. Dit Quality Assurance Program bereid je dan ook helemaal voor op een carrière als Software Automation Tester.

Pexels andrew neel 2312369

3. Open Source Traineeship

Heb je een sterke interesse in Linux omgevingen? Ervaring in het deployen van jouw code op de cloud? Zie jij jezelf een carrière als DevOps Engineer starten? Via het Open Source Traineeship leveren we DevOps, Linux & Open Source engineers af die voeling hebben met ‘infrastructure as a code’ en kennis hebben van deployments.

Vragen over de Axxes Traineeships?

Quinten beantwoord met plezier al jouw vragen.

Contacteer Quinten
Axxes