Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Schermafbeelding 2022 02 11 om 16 57 47

Traineeships

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! In 2022 zullen er 4 tracks doorgaan: het Software Development Traineeship, het QA Program of het Infra Starters Program en een Open Source traineeship, waar we van jou een volwaardige consultant maken in no time. Interesse gewekt? Technisch gepassioneerd en studeer je af in 2022? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Pexels luis gomes 546819

1. Software Development Traineeship

Op zoek naar een kickstart in IT consultancy als Software Engineer? Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf midden augustus tot eind september 2022, brengen Axxes Senior Consultants en Competence Coaches je de nieuwste technologieën bij met een focus op één van onze 3 tracks: Java/ .NET/ Frontend.

H Competence Centers 4

2. QA Traineeship

Eerder sterk analytisch bezig en wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code? Software Testers vormen een cruciale schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaren. Hoogstaande IT-projecten verdienen sterke codebewakers. Dit Quality Assurance Program bereid je dan ook helemaal voor op een carrière als Software Automation Tester.

D Infrastructuur

3. Infra Starters Program

Ligt jouw interesse voornamelijk binnen grote infrastructuur projecten in een corporate omgevingen? Via het Infra Starters Program geven we jou een aanzet binnen verschillende belangrijke facetten zoals netwerken, systemen, cloud, scripting, automatisatie, virtualisatie, … en bieden hier projectmatig doorgroeimogelijkheden in.

B p2

4. Open Source Traineeship

Heb je een sterke interesse in Linux omgevingen? Ervaring in het deployen van jouw code op de cloud? Zie jij jezelf een carrière als DevOps engineer starten? Via het Open Source Traineeship leveren we DevOps, Linux & Open Source engineers af die voeling hebben met ‘infrastructure as a code’ en kennis hebben van deployments.

KOM ALLES TE WETEN OP DE INFOAVONDEN!

Kom alles te weten over de traineeships tijdens de infosessies. Op het programma staat: het opleidingstraject, carrièremogelijkheden binnen Axxes, reference cases,... Je krijgt daarnaast ook de kans om een babbeltje te slaan met de coaches en Trainees van vorige jaren.

Schrijf je hier in op één van de infoavonden:

Helemaal overtuigd? Let's meet!

Schrijf je in op één van de infodagen of
Stuur meteen je CV door

Axxes