Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Schermafbeelding 2022 02 11 om 16 57 47

Traineeships

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! In 2023 zullen er 3 tracks doorgaan: het Software Traineeship, het QA Program of het Infrastructure Traineeship, waar we van jou een volwaardige consultant maken in no time. Interesse gewekt? Technisch gepassioneerd en studeer je af in 2023? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Pexels luis gomes 546819

1. Software Traineeship

Op zoek naar een kickstart in IT consultancy als Software Engineer? Tijdens het Traineeship dat 5 weken doorlopend doorgaat, brengen Axxes Senior Consultants en League Coaches je de nieuwste technologieën bij met een focus op één van onze twee Fullstack trajecten binnen Java of .NET.

H Competence Centers 4

2. QA Traineeship

Eerder sterk analytisch bezig en wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code? Wil jij je als schoolverlater specialiseren binnen Test Automatisatie? Het QA Traineeship bereid je dan ook helemaal voor op een carrière als Software Automation Tester binnen onze corporate omgevingen.

D Infrastructuur

3. Infrastructure Traineeship

Ligt jouw interesse voornamelijk in grote infrastructuur projecten binnen corporate omgevingen? Via het Infrastructure Traineeship geven we jou de mogelijkheid om te specialiseren binnen verschillende belangrijke facetten van een moderne infrastructuur omgeving zoals cloud, netwerken, systemen, scripting, automatisatie, virtualisatie, … en bieden hier projectmatig doorgroeimogelijkheden in.

Nog vragen over onze EXX_PLORATION NIGHT?

Stel je vraag via het contact formulier!

Contact
Axxes