Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Software Engineering

Het ontwikkelen van software is een doordacht proces. Hierbij doorloop je verschillende fasen; het analyseren van vereisten van gebruikers, het ontwerpen, het opbouwen van nodige code en finaal het doorlopen van de testing fase. Maar ook nadat de oplossing live gaat, komt het erop neer om deze software te onderhouden en kritisch te evalueren. Alleen op deze manier kan jouw IT oplossing optimaal de noden van zijn gebruikers inlossen.

Bij Axxes kunnen we je software project van A-Z begeleiden. Hierbij zorgen we voor de meest passende technologische keuzes, van de juiste taal tot een vlotte aanpak voor tijdige oplevering.

.net service

.NET

Onze gecertificeerde .NET-experten gaan voor goud. Elke dag geven ze het beste van zichzelf op tal van uitdagende projecten. Daarom mogen we onszelf Microsoft Gold Partner noemen.

Axxes Java service

JAVA

Al decennialang draaien heel wat applicaties op de objectgeoriënteerde en platformonafhankelijke programmeertaal Java. Onze Java-experts ontwikkelen al jaren mobiele en webapplicaties die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Axxes Frontend service

FRONTEND

Lang werd frontend development - het omzetten van data naar een grafische interface die gebruikers te zien krijgen - als een simpele taak beschouwd. Tegenwoordig komt er heel wat meer bij kijken, maar de experts van Axxes staan klaar om je te helpen waar nodig.

Rekencentra foto
Remmicom foto
Randstad
B. REKENCENTRA

De keuze voor Axxes was snel gemaakt; aangezien hun accountmanagers de moeite en tijd nemen om onze interne werking te leren kennen zodat ze het perfecte profiel voor ons IT-team kunnen zoeken.

REMMICOM
Team van young grads versterkt Remmicom software department na Axxes traineeship
RANDSTAD
Randstad Group heeft in samenwerking met Axxes een groot IT-infrastructuurproject succesvol afgerond.
Karel Tavernier - Technisch directeur

Benieuwd hoe Axxes het verschil kan maken?

Contacteer ons vandaag nog.

Contacteer ons
Axxes