Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - Network & Security

Network & Security

Niet alleen klanten, maar ook partners hebben de voorbije jaren steeds hogere eisen op vlak van beveiliging van hun omgeving en de uitbouw van hun bedrijfsnetwerk. Onze gecertificeerde security experts CISSP’s, DPO’s en SSCP’s analyseren, implementeren en volgen je beveiligingsinfrastructuur op om tot de juiste security-oplossing te komen.

Aan onze Network Engineers kun je het dagelijks beheer en/of de monitoring van je netwerk uitbesteden. Zij werken ook graag voor jou een oplossing uit om in te spelen op de wijzigende noden van uw onderneming.


1/ Network

Met specialisaties in uiteenlopende technologiën optimaliseren onze netwerk engineers jouw infrastructuur en zorgen zij dat het fundament van uw onderneming, het netwerk, werkt naar behoren.


2/ Security

De digitalisering heeft voor heel wat voordelen gezorgd, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Data van klanten die kunnen lekken, bijvoorbeeld, of bedrijfsgeheimen die onvoldoende beveiligd zijn. Toch liggen te weinig bedrijven daar wakker van - getuige het Centrum voor Cybersecurity dat al jaren waarschuwt dat er in België een nakende tsunami aan cyberaanvallen zit aan te komen.

De Security Engineers van Axxes staan dagelijks honderden bedrijven bij om hun technische infrastructuur zo veilig mogelijk te maken. Ze hebben uitgebreide skills en zijn opgeleid tot Certified Information Systems Security Professionals, Data Protection Officers en Systems Security Certified Practitioners. Onze experts analyseren, implementeren en volgen je bedrijfsinfrastructuur op om tot de juiste security-oplossingen te komen.

Op zoek naar expertise in Network & Security?

Contacteer Axxes betreffende beschikbare profielen.

Contacteer ons
Axxes