Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - Modern Workplace Management

Modern Workplace Management

Een goed functionerende werkomgeving voor uw medewerkers, daar draait Modern Workplace Management om! Of het nu gaat om werkplekken op kantoor of thuis, onze consultants zorgen voor een kwalitatieve ondersteuning in het beheer, de opzet en de support.

Als werkgever is het creëren van een goede en functionele werkomgeving een van de belangrijkste taken. Denk maar aan goede bureaustoelen, het juiste klimaat, gezonde tussendoortjes… Men steekt terecht veel tijd in het verzorgen van de fysieke plek waar mensen werken, maar vergeet daarbij dat ook het digitale aspect de nodige zorg kan gebruiken.

Zeker nu thuiswerk ingeburgerd raakt, is het belangrijk om daar de nodige aandacht aan te besteden. Werken waar en wanneer je wil zorgt voor de nodige vrijheid en flexibiliteit, maar kan ook frustraties met zich meebrengen. Tools die niet werken of doen wat ze moeten doen, bijvoorbeeld, of toestellen die niet correct geconfigureerd zijn. Wanneer werknemers zich op een andere locatie bevinden moet een goede omkadering zorgen voor de nodige bedrijfscontinuïteit.

Axxes is de ideale partner voor de uitrol van je modern workplace management. Of het nu gaat om werkplekken op kantoor of thuis, onze consultants zorgen voor een kwalitatieve ondersteuning in het beheer, de opzet en de support van onder andere je netwerkinfrastructuur.

Dat doen ze op verschillende manieren. Door je bestaande tools en manier van werken te analyseren, bijvoorbeeld, of door nieuwe systemen te implementeren. Onze hoogopgeleide experts hebben kennis van heel wat Microsoft-programma’s, waaronder Intune, Autopilot, SCCM en Teams.

Axxes Frequency of teleworking V2 01

Referentie: SD Works

Ambitie als modern workplace?

The time is now.

Contacteer ons
Axxes