Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

20210714 Axxes 01 KP 025 J9 A0623

Java

Als bedrijf is het cruciaal om voorsprong te creëren of te behouden in de markt. Binnen deze uitdaging werken met een betrouwbare en agile IT-partner kan het verschil maken in jouw ROI.

Vanuit Axxes worden er al decennialang heel wat applicaties ontwikkeld op de objectgeoriënteerde en platformonafhankelijke programmeertaal Java. De innovatieve Java en open source applicaties voorzien bedrijven van agile ontwikkelingsmethodes. Onze Java-experten hebben veel ervaring in het ontwikkelen van mobiele en webapplicaties die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Java Expert

Meer dan 20 jaar geleden ontstond Java in een dochterbedrijf van Sun Microsystems. Dat bedrijfje had als opdracht “make something cool”. En coole dingen maken? Dat doen onze Java-experts vandaag nog elke dag! Onze consultants zijn steeds op de hoogte van de nieuwste evoluties, waardoor ze met een frisse blik naar je project kunnen kijken.

In cross-functionele agile teams bouwen zij innovatieve applicaties. Developers, scrum masters, technical leads,… ze versterken elkaar en dat resulteert in complexe en performante toepassingen die onze klanten een competitief voordeel opleveren in tijden van digitale disruptie. De impact van technologie was zelden zo groot. Doordat we opgeleid zijn om in sprints te werken, kunnen we in geen tijd digitale producten opleveren die je business vooruithelpen.


Met Java kun je verschillende zaken doen, van het ontwikkelen van websites en mobiele applicaties tot de verwerking van data. Het Java-aanbod van Axxes is dan ook zeer uitgebreid:


1. Java

Oracle hanteert sinds een paar jaar een nieuwe release cycle voor de Java. Primitive classes, records, fibres… You name it en onze Java-ontwikkelaars zijn mee met de laatste JDK, want wij hebben de brede kennis van de programmeertaal om de basis van je digitale ecosysteem te ontwikkelen.


2. DDD

DDD probeert business en IT dichter bij elkaar te brengen - en dat is exact wat onze developers ook doen. Code wordt een weerspiegeling van de business processen en de realiteit. Dat leidt tot een optimale samenwerking en nieuwe inzichten voor alle betrokken partijen.


3. Fullstack

Of het nu Angular, React of Vue is, onze fullstack developers voelen zich thuis in Java en Javascript. Ze ontwikkelen applicaties die een onberispelijke user experience bieden en er ook nog eens modern uitzien.


4. Cloud & DevOps

Axxes heeft heel wat expertise rond Java-toepassingen in de cloud, doorgaans AWS. We kunnen je cloud infrastructuur opzetten of geschreven services onderhouden. We hielpen al heel wat klanten in hun transitie naar de cloud, of naar een hybride oplossing op basis van AWS, Kubernetes, Docker, …


5. Data, AI & Machine Learning

Onze consultants gebruiken Java voor data mining, data science, big data-toepassingen en de ontwikkeling van artificiële intelligentie.

Onze Java experts halen méér uit de nieuwste technieken en methodologieën
2020 06 11 DPG logo DPG Antwerpen 001 0
15384533 1108301612611789 4146025523636255050 o
2020 06 11 DPG logo DPG Antwerpen 001 0
DPG Media
De grootste uitdaging in Amsterdam is het eindeloos veranderende landschap. Bij DPG Media nemen ze dit heel serieus, zo kan het doel van het IT-team meerdere keren op korte termijn veranderen. Dat moet je aankunnen als developer, die menigmaal het liefst lang en ongestoord aan een feature wil werken."
Alphabet
We merkten al snel dat de Axxes-mindset strookte met de corporate values van Alphabet."
DPG Media
De grootste uitdaging in Amsterdam is het eindeloos veranderende landschap. Bij DPG Media nemen ze dit heel serieus, zo kan het doel van het IT-team meerdere keren op korte termijn veranderen. Dat moet je aankunnen als developer, die menigmaal het liefst lang en ongestoord aan een feature wil werken."
Kenneth De Win - Java Consultant
Rens Voogt - Leading Digital Transformation
Kenneth De Win - Java Consultant

Nood aan Java profielen?

Wij maken voor jouw projecten het verschil.

Contacteer ons
Axxes