Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Software Engineering - Frontend

Frontend

De frontend van een applicatie is het eerste waar de eindgebruiker mee geconfronteerd wordt. Het bouwen van een goede User Interface is dan ook bepalend voor het succes van jouw product. Binnen Axxes zetten onze frontend software engineers in op een vlekkeloze User Experience door hun expertise binnen de nieuwste frontend frameworks.

Lang beperkte frontend development zich tot het schrijven van HTML en CSS om data te visualiseren. Door de verschuiving van de logica zijn frontend developers geëvolueerd tot echte software engineers met een belangrijke impact op development projecten. Daarom staan onze experts klaar om de juiste aanvulling te zijn voor jouw project.

Domeinexperten

Frontend development is in bepaalde opzichten misschien wel de belangrijkste taak binnen je digitalisering: het gaat om het visitekaartje naar je eindgebruiker. De experts van Axxes weten als geen ander hoe ze mooie en goed functionerende user interfaces kunnen opleveren.

Frontend development is gelukkig geen ondergewaardeerde functie meer. Het is tegenwoordig een domein voor echte experten, en daar zijn meerdere redenen voor. Denk maar aan de verhoogde complexiteit die voortkomt uit moeilijke business structuren, veeleisende analisten maar vooral de snelle evolutie van de technologieën.


Onze experten zijn actief in één of meerdere van deze domeinen:

  • Angular
  • React
  • Vue
  • UI/UX
  • Design

Onze consultants werken zowel op nieuwe trajecten als bestaande projecten. Door hun agile manier van werken zijn ze de geknipte personen om je op de meest efficiënte manier te kunnen helpen om user interfaces of extra features te ontwikkelen.

Dankzij onze verschillende expertise domeinen, kunnen we het ganse spectrum bestrijken dat nodig is om degelijke, gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen, gaande van webapplicaties tot meer hybride en/of mobile applicaties. Bovendien proberen we al onze consultants een breder inzicht te geven over de ganse werking van een applicatie en niet enkel het domein waarin ze actief zijn. Op die manier vormen zij een nog grotere meerwaarde voor onze klanten in de ontwikkeling van het best mogelijke product.

Daarom focussen we bij Axxes op de opleiding van onze specialisten. Zo kunnen ze bijblijven met het snel ontwikkelende landschap om de nieuwste technieken en technologieën te kunnen aanbieden voor jouw project en/of team.

De wereld van frontend development is steeds complexer, maar doordat onze consultants zich blijven bijscholen heb je steeds de nodige expertise in huis. Axxes heeft zowel allround profielen als developers met specifieke expertise in Angular, React en Vue.

Onze frontend specialisten werken passioneel en professioneel met de nieuwste technieken.
DPG Media
QbD
Case Alphabet
DPG Media
De grootste uitdaging in Amsterdam is het eindeloos veranderende landschap. Bij DPG Media nemen ze dit heel serieus, zo kan het doel van het IT-team meerdere keren op korte termijn veranderen. Dat moet je aankunnen als developer, die menigmaal het liefst lang en ongestoord aan een feature wil werken.
QbD
We hadden nooit het gevoel dat we achter bepaalde zaken moesten vragen en hebben in Axxes een klankbord gevonden. Echt een verademing!
Alphabet
We merkten al snel dat de Axxes-mindset strookte met de corporate values van Alphabet.
Kenneth De Win - Java Consultant
Hannah Dreesen - HR Business Partner
Rens Voogt - Leading Digital Transformation

Op zoek naar een straffe fronteer voor jouw IT-project?

Vraag meer informatie betreffende onze beschikbare IT consultants.

Contacteer ons!
Axxes