Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Infrastructure - System, Storage & Virtualisation

System, Storage & Virtualisation

Continuïteit en stabiliteit van jouw IT-systemen is natuurlijk essentieel. Je wil steeds kunnen garanderen dat je systemen blijven draaien. De hoogopgeleide IT’ers van Axxes kunnen daarbij helpen. Zij hebben jarenlange ervaring in analyse, design en implementatie-opdrachten binnen VMware, Microsoft, Citrix, Veeam & Nutanix.

1. System

Onze system engineers beheren en ontwikkelen de totale architectuur van systemen en netwerken van onze klanten. Eveneens staan zij in voor migraties van omgevingen, volledige installaties, of zeer impactvolle uitbreidingen. Onze ervaren consultants analyseren steeds uw noden en werken een oplossing uit op maat.


2. Storage

De corporate data en backups hiervan zijn key voor jouw onderneming en dienen met zorg beheerd te worden. Onze storage engineers zijn gespecialiseerd in het installeren, migreren en beheren van verschillende storage componenten. SAN, NAS, Blob en S3 object based storage en dit van verschillende toonaangevende bedrijven zoals HPE, DELL EMC, Netapp, Cloudian, Rubrik maar ook in de cloud op Azure en AWS. Ze denken mee met jou in het bepalen van standaarden en het uitwerken van een oplossing in lijn met jouw verwachtingen.

Technologieën

3. Virtualisation

Traditioneel, converged, hyperconverged en nu software composable infrastructure: de tijd dat een datacenter een verzameling van eenvoudige servers was, is voorbij.

Ben je op zoek naar een partner voor het beheer van jouw infrastructuur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van klassieke servers, virtualisatie met VMware of Hyper-V, Hyper Converged Infrastructure zoals bijvoorbeeld Nutanix tot Composable Infrastructure.

Onze consultants hebben heel wat ervaring met het uitwerken van een design, implementatie, upgrade, migratie en beheer hiervan. Samen zoeken we naar een oplossing die het beste past bij jouw noden.

Technologieën

Zoek jij experts om jouw project te realiseren?

Contacteer ons
Axxes