Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Tech Tribes neemt een participatie in Open Source expert, Kangaroot.

Het is vanuit Tech Tribes dat we vandaag het heuglijke nieuws mogen brengen betreffende onze participatie in Kangaroot.

Tech Tribes is voor ons een home of digital experts. Meer concreet de cluster van IT bedrijven gebouwd rond Axxes, Euricom en HCS. Elk met hun eigen expertise en cultuur, maar verbonden door een gemeenschappelijke visie en waarden. Het bundelen van commerciële en operationele krachten is binnen de samenwerking een sterke win, maar de grootste meerwaarde ligt in de kruisbestuiving omtrent technologische kennis en ervaring. De complexe digitale uitdagingen van onze klanten vereisen namelijk cross-technology teams die snel kunnen schakelen.

Deel dit artikel
KANGAROOT X TECH TRIBES FORMAT

Vandaag werken we met 700 digital experts aan de digitale transformatie voor onze klanten in België en Nederland. Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen, geven advies en begeleiden transformaties. Wij helpen onze klanten met IT strategie, software engineering en hun hybride platformen.

Vanuit Axxes, Euricom en HCS Company is er de voorbije jaren een groeiende samenwerking tot stand gekomen, waar de meerwaarde zich steeds sterker manifesteert. Tech Tribes is vandaag trots om aan te kondigen dat we een nieuwe tribe mogen verwelkomen in our home of digital experts.

Kangaroot, met een sterke expertise in Open Source en Linux solutions, vervoegt onze groep. Sinds 2000 is Kangaroot de specialist in Linux en Open Source oplossingen, vanuit Antwerpen werken ze met 20 consultants op open source projecten voor klanten zoals Brussels Airport Company, TVH, Bank Delen en Jan De Nul.

Na de verkoop van onze datacenter activiteiten in 2021, was het logisch om ook het aandeelhouderschap binnen de organisatie te hertekenen. Daarbij hadden we een aantal parameters opgelijst die dienden als leidraad bij de zoektocht naar een nieuwe partner:

Een lokale partij, met al een affiniteit voor Open Source en respect voor de bestaande cultuur waren daar de belangrijkste. En dat vonden we ruimschoots bij Tech Tribes.

Het feit dat we nu binnen de groep onze groeiplannen kunnen versnellen is de kers op de taart

Peter Dens - Managing Partner - Kangaroot

De verbindende factor van de groep is het feit dat we onze klanten optimaal willen bedienen in hun behoefte naar technologische expertise. Elk bedrijf dat binnen Tech Tribes opereert doet dit vanuit een specifieke kennis en ervaring, maar ook vanuit een sterke mensgerichte bedrijfscultuur. Een DNA waarbij de consultants begeleid worden en hun professionele groei gestimuleerd wordt. Via Tech Tribes wordt het mogelijk om ons aanbod van technologische expertise aan onze klanten te verbreden.

Benjamin Goesaert - Managing Partner - Tech Tribes

Meer weten over TECH TRIBES?

Bekijk dan de website via

DEZE BUTTON!
Axxes