Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Explorations Days

Vandaag lanceren we bij Axxes een nieuw concept: exploration days. Het idee is eenvoudig: we geven onze mensen tijd om te experimenteren met iets nieuws.

Deel dit artikel

Al jaren dragen we bij Axxes kennis hoog in het vaandel. Kennisdeling is in vele vormen al ingeburgerd in onze cultuur, naast de klassieke conferenties en opleidingen. We zien dat leren van elkaar vaak extra stimulerend werkt en verbondenheid creëert. Daarom ondersteunen we al veel initiatieven op dat gebied. Maar wat dan met kennis die nog niemand heeft? Die moeten we eerst ergens opdoen. En daar proberen we vandaag een antwoord op te vinden.

Iedereen leert op een andere manier. Voor sommige mensen geniet een klassieke classroom opleiding de voorkeur, anderen verkiezen dan weer het lezen van een boek of het deelnemen aan een workshop. En voor veel van onze consultants gaat dit gepaard met een flinke dosis zelfstudie. En hoewel dat laatste meestal in de vrije tijd gebeurt, hebben we wel gemerkt hebben dat juist daar de meest innovatieve onderwerpen worden aangesneden. En daarom willen we dat graag extra stimuleren.

Om de drempel te verlagen voor iedereen, ook voor die mensen die er in hun vrije tijd misschien niet aan toekomen, willen we dit gewoon tijdens een werkdag doen. Gewoon, samen op kantoor. Met een koffiekoekje 's morgens, een lunch 's middags en een gezamenlijke afsluit met een drankje 's avonds. Een hele dag zonder verplichtingen aan de klant, zonder deliverables. Gewoon tijd om iets te onderzoeken, uit te proberen of te verkennen.

Vandaag maakt een deel van onze consultants gebruik van deze opportuniteit om aan de slag te gaan met zaken zoals AWS Deeplens, Reactive Programming, Tanzu, RSocket, Ansible, Rundeck, Terraform, enz.

Hopelijk is dit de eerste van vele Explorations Days. Wij geloven er alvast in dat dit een boost kan zijn in de manier waarop we nieuwe kennis opbouwen.

By Hannes Lowette - Head of Learning & Development

Exploration Days

Benieuwd naar meer Axxes News?

Axxes als Great Place to Work
Axxes