Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

.NET kick-off 2023

Het is weer zo ver: het nieuwe jaar staat voor de deur. Ook in 2023 willen we het jaar goed starten en voorzien we onze eerste fysieke kick-off op 1 februari 2023 (meeting invite volgt)!

Aangezien we het nieuwe jaar graag inzitten met onze voltallige League, en de werking voor 2023 belangrijk is voor ieder van jullie, verwachten we ook dat je aanwezig zal zijn voor deze meeting. Via deze form kan je ons laten weten of je erbij kan zijn of niet, in te vullen voor 13 januari. Graag ook invullen als je er niet bij kan zijn!

Een aantal praktische zaken:

  • Waar: Burgerij Eilandje (Sint-Laureiskaai 8, 2000 Antwerpen)
  • Wanneer: woensdag 1 februari om 15u30 - 20u
  • Timesheet: 1.5h op de taak ‘League Kick-off 2023’
  • Parking: Je kan parkeren op de Rijnkaai (dit mag als onkost ingediend worden)

Dit jaar ziet de planning er toch nét iets anders uit door de opstart van onze Teams. We voorzien daardoor een overkoepelend League deel waar we de doelstellingen van 2023 voorstellen, aangevuld met een Team deel waar jullie als Team verder aan de slag gaan. Daarnaast zal, zoals aangekondigd op de Qmeeting, ook een deel voorzien worden vanuit Axxes. Voor de rest mogen jullie hetzelfde recept verwachten als de voorgaande jaren.

We verwachten ook langs jullie kant voldoende input. Denk daarom op voorhand alvast een keer na over volgende vragen:

Aan welke van deze topics wil jij graag meewerken?
Heb jij leuke ideeën die je wil pitchen voor 2023?
Denk zeker ook even na over je eigen doelstellingen, en hoe je deze kan inzetten voor het bereiken van de groepsdoelstellingen.


We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over het nieuwe jaar en de zaken die we samen kunnen verwezenlijken! 😊 Heb je alvast ideetjes die je graag met ons wil delen, stuur deze dan al zeker door naar ons.

Axxes