Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Microsoft Teams image 26

Infrastructure Traineeship

Het Infrastructuur Traineeship stoomt je klaar voor een project als DevOps Engineer of Cloud & Modern workplace Engineer.

Bij Axxes draait het niet alleen om wat jij van jou verwachten, maar vooral om wat jij van ons mag verwachten. Stap aan boord van ons Axxes Infrastructure Traineeship, een spannende reis waarin we jouw potentieel ontwikkelen. Beeld je in: 4 weken volledig ondergedompeld worden in een intensieve training gegeven én ontworpen door onze eigen Infrastructure collega’s. Tijdens deze periode worden zowel theorie, praktische cases, presentatie- als interpersoonlijke skills bijgebracht. Het is meer dan alleen technologie. Hier ontstaat de eerste spark die jou een sterke carrière als Infrastructuur Engineer laat opbouwen.

LET'S FUEL YOUR SKILLS

1/ DevOps/SRE Track:

Heb je een uitgesproken voorkeur voor automatisatie? Dan is de DevOps/SRE track iets voor jou! Jouw kennis van 'infrastructure as code' en deployments, worden verder uitgebouwd met sterke focus op automatisatie. Denk maar aan Technologieën zoals: Linux, Git, Python, AWS, Ansible, Jenkins CI/CD, Terraform, Kubernetes, Docker, Cisco, ...

2/
Cloud & Modern Workplace track:

Studeer je af met interesse in Cloud omgevingen en Modern Worplaces? Dan is de Cloud & Modern Worplace track iets voor jou! Tijdens deze deep-dive brengen senior consultants vanuit praktisch oogpunt jou verschillende facetten rond infrastructuur (systemen, netwerken, security, scripting, cloud, automatisatie, containerisatie, virtualisatie,…) bij.

WAAROM EEN INFRASTRUCTURE TRAINEESHIP?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al enkele jaren in verschillende tracks waar onze Young Potentials de expertise mee krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze infrastructuur trainees voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen.

Na de track kom je terecht op uitdagende IT-projecten bij grote en middelgrote ondernemingen. Bekijk enkele cases van projecten waar onze consultants vandaag actief zijn.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

1. FUEL YOUR SKILLS

Intensieve trainingen vanuit een praktisch oogpunt binnen de nieuwste technologieën in Linux, AWS, Azure, Terraform, Powershell, Cisco, Kubernetes, Ansible, VMWare, … & many, many more!

2. IGNITE YOUR POTENTIAL

Coaching door onze eigen Axxes senior consultants, League Coaches en Team Captains themselves!

3. RACE TO SUCCES

Na de Traineeship zijn onze starters helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Axxes is gewoon een bedrijf waar ik trots op ben om over te vertellen. Zoveel verschillende mensen die samen werken, niet alleen voor de business maar ook gewoon omdat er een echte vriendschap is. Binnen Axxes kan je gewoon lekker jezelf kan zijn.

Jochen - Cloud & Modern Workplace Track 2023

Het valt op dat Axxes veel inzet toont voor de individuele carrièregroei van haar medewerkers. Er wordt nauwlettend gevolgd of de opstart bij de klant soepel verloopt, of er voldoende uitdagingen zijn en welke richting je wilt inslaan. Dit getuigt van een oprechte betrokkenheid bij de professionele ontwikkeling van hun medewerkers

Niels - DevOps/SRE Track 2023

READY TO IGNITE YOUR CAREER?

Op het programma staat: een deepdive in de opleidingstrajecten, meer info over carrièremogelijkheden binnen Axxes, live demo’s,... . Maar het is ook de uitgelezen kans om een babbeltje te slaan met de coaches, captains én trainees van vorige jaren!

Wanneer?

  • Antwerpen 12/03 | 19:00h-21:00h
  • Gent 14/03 | 19:00h-21:00h
  • Antwerpen 02/04 | 19:00h-21:00h

Waar?
Exacte locatie zal vermeld worden in de confirmatiemail van jouw inschrijving!

KOM ALLES TE WETEN OP DE EXX_PLORATION NIGHTS

Vicky rond

Vragen? Neem contact op met Vicky!

Vicky.teijsen@axxes.com | +32 3 334 05 48

Helemaal overtuigd? Let's meet!

Schrijf je hierboven in op één van de EXX_PLORATION NIGHTS hierboven of
Stuur meteen je CV door

Axxes