Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Office WEB 7525 1400x933

Cohedron staat voor de publieke zaak in Nederland. Ze helpen overheden en publieke organisaties om mensen beter van dienst te zijn. Dat doen ze met consultancy, outsourcing, detachering en projecten, met meer dan 30 jaar ervaring en professionals met oog voor mensen en hart voor de zaak. Omdat duurzaamheid een belangrijke pijler is bij Cohedron en ze hier graag impact op maken, besloten ze Axxes in te schakelen voor het ontwikkelen van een webapplicatie, namelijk Ecosaver. Een app om medewerkers te motiveren om zuinig te rijden in hun lease auto met brandstofmotor.

.NET Government

In deze app hadden ze andere functionaliteiten nodig dan wat er in de markt beschikbaar was. Maar we laten de klant dit even verder toelichten in de video hieronder.😉

Cohedron maakte al gebruik van het Azure platform. Dat zorgt ervoor dat de Ecosaver applicatie naadloos integreert in hun landschap waardoor de eindgebruikers niet opnieuw hoeven in te loggen en de beheerorganisatie de applicatie op dezelfde manier kan beheren.

Niels Uphoff - Software Architect Axxes

Een Axxes consultant neemt altijd een stap voorwaarts. Die is vooral bezig met 'hoe kunnen we dingen beter maken'. Ik heb heel veel proactiviteit gemerkt bij Axxes. Ik merk ook dat zij in de communicatie steeds een stap op mij vooruit waren en dat maak ik niet zo vaak mee.

Marcel Ravenshorst - Projectmanager Cohedron Services
PRINT MG 0935 keuze

Benieuwd naar andere reference cases?

Check hier de referentie van Accent!

Accent
Axxes