Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Aspex Axxes1 Low Res

IT partner van Aspex voor uitwerking van automatiseringsprojecten en clouddiensten

Aspex is gespecialiseerd in het leveren van clouddiensten aan andere bedrijven, hoofdzakelijk kmo’s en softwarebouwers (ISV’s). Om hen daarin bij te staan, doet Aspex al jaren beroep op Axxes, die ervaren consultants aanbrengt om uitdagende projecten met de nieuwste cloudtechnologie te helpen realiseren.

Infrastructure IT
Aspex helpt klanten sneller dankzij de kennis en ingesteldheid van z’n consultants. Aspex is gespecialiseerd in het leveren van clouddiensten aan andere bedrijven, hoofdzakelijk kmo’s en softwarebouwers (ISV’s). Om hen daarin bij te staan, doet de Antwerpse IT-leverancier Aspex al jaren beroep op Axxes, die ervaren consultants aanbrengt om uitdagende projecten met de nieuwste cloudtechnologie te helpen realiseren. Momenteel zijn er een tiental ervaren Axxes-consultants aan het werk bij Aspex.
Aspex12 JDB

“De snelheid waarmee onze partner consultants levert, is een van de redenen waarom we al jaren succesvol samenwerken”, zegt Tim Van Broekhoven, Program Manager bij Aspex. “De IT-kennis van de consultants is altijd up-to-date, waardoor ze zich snel inwerken in uiteenlopende opdrachten. Bij Axxes zorgt men voor heel wat opleidingen en kennisoverdracht. De consultants geven hun kennis die ze opdoen bij al hun klanten ook intern door. De hoofdreden voor onze samenwerking blijft natuurlijk de flexibiliteit. Mochten we voor elk project iemand vast in dienst aannemen, zou dat de mogelijkheden van ons bedrijf belemmeren.”

DE SNELHEID WAARMEE AXXES IT-CONSULTANTS LEVERT, IS EEN VAN DE REDENEN WAAROM WE AL JAREN SUCCESVOL SAMENWERKEN.

Tim Van Broekhoven - Program Manager, Aspex

STAFFING: SNEL INSPELEN OP DE NODEN VAN DE MARKT

Door de snelle groei van Aspex heeft het bedrijf nood aan IT-professionals die snel de technische implementaties kunnen verzorgen bij nieuwe klanten. Van Broekhoven: “Doordat IT en cloud heel snel evolueren en we dus voortdurend moeten kunnen inspelen op nieuwe tendensen, zijn we vaak aangewezen op die expertise. Het is belangrijk dat we snel mensen met de juiste attitude en kennis kunnen aantrekken. We kunnen volop rekenen op Axxes, daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.”

Dankzij hun jarenlange samenwerking weet Axxes heel goed welke activiteiten Aspex uitoefent, welk type consultants men zoekt en welke bedrijfscultuur er heerst. Op die manier slaagt Axxes er altijd in om de juiste man of vrouw voor de functie te vinden. “We werken inderdaad al meer dan tien jaar samen met Aspex”, zegt Benjamin Goessaert, Managing Director bij Axxes. “Dankzij die lange termijn begrijpen beide organisaties elkaars cultuur en weten we heel goed wat onze klant verwacht van een IT-profiel. Dat gaat niet alleen over hun technische kennis, ook persoonlijkheid speelt een grote rol.

AUTOMATISATIE GEBRUIKERSBEHEER

Aspex automatiseert het beheer van gebruikers en de opvolging daarvan. Mathias Hoofd, System Engineer bij Axxes, is een consultant die op zo’n automatisatieproject werkt bij Aspex. “Ik werk hier nu ongeveer een jaar als Axxes-consultant. Momenteel ben ik betrokken bij een project waarbij ik de aanmaak van gebruikers automatiseer. Dat was vroeger manueel werk, nu ligt alles vast in flows, waardoor er efficiënter en correcter gewerkt kan worden.

MET AXXES HEBBEN WE EEN UITSTEKENDE PARTNER VOOR ONZE NOOD AAN GEKWALIFICEERDE CONSULTANTS BIJ DE UITWERKING VAN AUTOMATISERINGSPROJECTEN EN CLOUDDIENSTEN.

Tim Van Broekhoven - Program Manager, Aspex

De consultants gebruiken hoofdzakelijk Microsoft-technologie voor die automatisatieprojecten. In dit geval is dat Orchestrator, een module uit de Microsoft System Center Suite, een softwarepakket met gebruiksklare functies voor onder andere de automatisering van IT-infrastructuur. “Je kunt met Orchestrator IT-activiteiten automatiseren en de operationele efficiëntie verbeteren. Zo bespaart de klant aanzienlijk en professionaliseert hij zijn IT-omgeving.”

CLOUDDIENSTEN VOOR KMO’S EN ISV’S

Axxes helpt Aspex ook bij de ontwikkeling van nieuwe clouddiensten voor bedrijven. Aspex biedt een geautomatiseerde manier om over te schakelen van een on premises-omgeving naar de public cloud van Microsoft Office 365. Aspex verzekert aan z’n klanten een zorgeloze overstap naar die nieuwe omgeving en verzorgt ook de technische ondersteuning, de klok rond.

“ISV’s helpen we om hun softwarepakketten in de cloud aan te bieden ‘as-a-service’. De Axxes-consultants staan ons bij voor het aanbieden van managed services op Microsoft Azure of IBM SoftLayer, public cloud-servers, dus. Ze beheren ook de private cloud-infrastructuur van ISV’s en helpen hen bij het ontwikkelen van applicaties op maat. Daarvoor voorziet Axxes .NET-consultants die instaan voor de softwareontwikkeling”, zegt Van Broekhoven.

RESULTAAT: HOGE KWALITEIT, BINNEN TIJD EN BUDGET

Met Axxes hebben we een uitstekende partner voor onze staffing, automatiseringsprojecten en clouddiensten. De Axxes-consultants weten van aanpakken, hebben een grondige IT-kennis en passen perfect binnen onze organisatie. Een geslaagde samenwerking”, besluit Tim Van Broekhoven.

VOORDELEN VOOR KLANT

  • Flexibele opstart van gespecialiseerde IT-consultants
  • Snel inspelen op nieuwe tendensen
  • Altijd het juiste profiel dat past bij de bedrijfscultuur
  • Ervaren consultants zorgen voor professionele implementaties bij klanten
  • Kennisoverdracht tussen IT-experts van Axxes en Aspex

Ook samenwerken met Axxes?

Vertel ons hoe wij u kunnen helpen.

Contact us
Axxes