Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Microsoft Teams image 6 1

Quality Assurance Traineeship

Het Quality Assurance Traineeship stoomt je klaar voor een project als Test Automatisatie Engineer.

Bij Axxes draait het niet alleen om wat jij van jou verwachten, maar vooral om wat jij van ons mag verwachten. Stap aan boord van ons Axxes QA Traineeship, een spannende reis waarin we jouw potentieel ontwikkelen. Beeld je in: 3 weken volledig ondergedompeld worden in een intensieve training gegeven én ontworpen door onze eigen QA collega’s. Tijdens deze periode worden zowel theorie, praktische cases, presentatie- als interpersoonlijke skills bijgebracht. Het is meer dan alleen technologie. Hier ontstaat de eerste spark die jou een sterke carrière als Software Test Engineer laat opbouwen.

LET'S FUEL YOUR SKILLS

Test Engineers zijn verantwoordelijk voor de optimalisatie van het testproces en dragen zo bij tot een kwaliteitsvolle werkende applicatie. Zij vormen een cruciale schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaren. Dit door vanaf de start van de product-lifecycle betrokken te zijn.

We zoeken in de eerste plaats studenten met een eerste ervaring binnen object georiënteerde programmeertalen (Java, C#, Python, Skala, C++,…). Maar natuurlijk geven we graag aan iedereen die interesse en ambitie heeft om kennis te maken met het testproces extra informatie.

WAAROM EEN QA TRAINEESHIP?

Wij als bedrijf geloven sterk in het potentieel van afstudeerders (bachelors/masters). Echter merkten we telkens op dat er een afstand bestaat tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig te kunnen werken bij onze hoogtechnologische klanten/omgevingen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

1. FUEL YOUR SKILLS
Intensieve trainingen binnen technologieën en methodes vanuit een praktisch oogpunt zoals Agile Testing, Selenium, BDD, API testing, Mobile testing … & many, many more!

2. IGNITE YOUR POTENTIAL
Coaching door onze eigen Axxes senior QA consultants en Competence Coach!

3. RACE TO SUCCES
Na verschillende opleidingsweken zijn onze Testing trainees helemaal klaar voor hun eerste project bij één van onze klanten!

Ik vind het leuk bij Axxes omdat er veel ondersteuning is, zowel op technisch, als persoonlijk vlak. Er is ook een zeer goede sfeer tussen alle collega’s, wat het bedrijf ook extra wil aanmoedigen door toffe activiteiten te organiseren.

Jordi - QA Trainee 2023

READY TO IGNITE YOUR CAREER?

Op het programma staat: een deepdive in de opleidingstrajecten, meer info over carrièremogelijkheden binnen Axxes, live demo’s,... . Maar het is ook de uitgelezen kans om een babbeltje te slaan met de coaches, captains én trainees van vorige jaren!

Wanneer?

  • Gent 14/03 | 19:00h-21:00h
  • Antwerpen 02/04 | 19:00h-21:00h

Waar?

- Exacte locatie zal vermeld worden in de bevestigingsmail van jouw inschrijving!


Kom alles te weten op onze EXX_PLORATION NIGHTS

Vicky rond

Vragen? Neem contact op met Vicky!

Vicky.teijsen@axxes.com | +32 3 334 05 48

Helemaal overtuigd? Let's meet!

Schrijf je snel in op één van de EXX_PLORATION NIGHTS of
Stuur meteen je CV door

Axxes