Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Microsoft Teams image 6 1

Quality Assurance Traineeship

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte, kwalitatieve manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! Lees hier meer over QA Traineeship van Axxes.

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte, kwalitatieve manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! Lees hier meer over QA Traineeship van Axxes.

Beschik je over een sterk analytische en kritische ingesteldheid? Heb je een achtergrond in een IT gerelateerde opleiding? wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code?Ben je allergisch voor bugs? Dan is de rol als Software Test (Automation) Engineer echt iets voor jou!

Test Engineers zijn verantwoordelijk voor de optimalisatie van het testproces en dragen zo bij tot een kwaliteitsvolle werkende applicatie. Zij vormen een cruciale schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaren. Dit door vanaf de start van de product-lifecycle betrokken te zijn.

We zoeken in de eerste plaats studenten met een eerste ervaring binnen object georiënteerde programmeertalen (Java, C#, Python, Skala, C++,…). Echter iedereen die interesse en ambitie heeft om kennis te maken met het test proces kan zich aanmelden om meer informatie hier omtrent in te winnen.

WAAROM EEN QA TRAINEESHIP?

Wij als bedrijf geloven sterk in het potentieel van afstudeerders (bachelors/masters). Echter merkten we telkens op dat er een afstand bestaat tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig te kunnen werken bij onze hoogtechnologische klanten/omgevingen.

Daarom organiseren wij jaarlijks een QA Traineeship dat onze Young Graduates voorbereidt op het echte projectwerk en zo de basis vormt voor hun succesvolle carrière als Software Tester. Het Traineeship omvat een 3 weken durende intensieve opleiding waar theoretische concepten, praktische use cases & soft skills worden bijgeleerd. Dit door onze eigen ervaren Axxes QA consultants, die graag hun ervaringen, tips & tricks doorgeven.
WAT STAAT JE TE WACHTEN?

1. Deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen technologieën en methodes vanuit een praktisch oogpunt zoals Agile Testing, Selenium, BDD, API testing, Mobile testing … & many, many more!

2. Excellent mentors
Coaching door onze eigen Axxes senior QA consultants en Competence Coach!

3. Kick-ass first project!
Na verschillende opleidingsweken zijn onze Testing trainees helemaal klaar voor hun eerste project bij één van onze klanten!

In mijn korte ervaring met Axxes voel ik dat Axxes in zijn totaal, over alle verschillende leagues heen, 1 grote vriendengroep is en dat is een zalige omgeving om in te werken! Als beginnend werknemer is het naar mijn mening de bedoeling om zo veel en breed mogelijk bij te leren om op die manier een snelle en sterke groei te creëren in je vak. Axxes deelt die mening en dat is dan ook de grootste motivator geweest om in dit project te starten.

Maxime - QA Trainee 2022

KOM ALLES TE WETEN OP ONZE EXX_PLORATION NIGHTS!

Op het programma staat: het opleidingstraject, carrièremogelijkheden binnen Axxes, reference cases & live demo’s. Nadien krijg je de kans tijdens een hapje en drankje om een babbeltje te slaan met de coaches en Trainees van vorige jaren.

Wanneer?

  • Gent 07/03 | 19:00h-21:00h
  • Antwerpen 21/03 | 19:00h-21:00h

Waar?

- Exacte locatie zal vermeld worden in de confirmatiemail van jouw inschrijving!


Kom alles te weten op onze EXX_PLORATION NIGHTS

Vicky Teijsen
Aster Van Nieuwenhove
Vicky Teijsen

Vragen? Neem contact op met Vicky voor vragen voor regio Antwerpen

Vragen? Neem contact op met Aster voor regio Gent!

Vragen? Neem contact op met Vicky voor vragen voor regio Antwerpen

Vicky.Teijsen@axxes.com - +32 3 334 05 49
Aster.VanNieuwenhove@axxes.com - +32 3 334 04 34
Vicky.Teijsen@axxes.com - +32 3 334 05 49

Helemaal overtuigd? Let's meet!

Schrijf je snel in op één van de EXX_PLORATION NIGHTS of
Stuur meteen je CV door

Axxes