Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Een Overzicht van Onze Expertise

Ontdek hoe wij moderne oplossingen bieden voor uw specifieke behoeften en uitdagingen. Ontdek onze veelzijdige sectoren en hun expertise. Van Media en entertainment tot Retail, gezondheidszorg en financiën.

MEDIA, TELECOM & ENTERTAINMENT

Geen sector die zo snel beweegt als de media, dat durven we uit jarenlange ervaring in innovatieve IT trajecten bij de grootste mediabedrijven bevestigen. Die expertise hebben we ook doorgetrokken naar de uitdagingen waar Telecom spelers vandaag voor staan. Ontdek meer erover in onze cases.

MOBILITY, LOGISTICS & SUPPLY CHAIN

De logistieke sector staat nooit stil, steeds op zoek naar IT oplossingen waardoor alles nóg slimmer, sneller, veiliger en efficienter kan. Innovatieve Data en IT oplossingen zijn key in de wereld van smart logistics, smart industry en smart warehousing.

FINANCE & INSURANCES

Door de versnelde digitalisering staan data- en cybersecurity hoog op de agenda in de sector. Blockchain, cloud, AI, ML, IoT komen samen in een system of intelligence met gigantische hoeveelheden real-time data. Meer automatiseren, maar ook meer inzicht en controle over het proces - daar wil je op kunnen rekenen.

PHARMA, HEALTH & SOCIAL PROFIT

In een sector met strikte regelgeving en vaak een grote IT infrastructuur met uitdagingen qua mankracht of budgetten trachten wij onze klanten te ontzorgen bij de implementatie van de meest geschikte technologische oplossingen. Altijd met veiligheid voorop, vaak ook erg innovatief met oog op de zorg van morgen.

ENERGY, ENGINEERING & INDUSTRY

Een markt in volle transformatie heeft baat bij doorgedreven digitalisering. Dat maakt het in een veranderend landschap mogelijk op korte termijn inzicht te krijgen in wat werkt en snelheid te maken op innovatieve initiatieven - R&D is de key.

PROFESSIONAL SERVICES

In een groeiende markt waar talent schaars is gaat het al snel om slimmer ipv harder werken. Innovaties in de cloud, business intelligence (BI) en artificial intelligence (AI) helpen om tijd vrij te maken door het automatiseren van low value taken. Tijd die dankzij technologie vrijkomt om collaboratief aan de slag te gaan op projecten met high impact.

RETAIL & FMCG

Naarmate de customer journey de afgelopen jaren is geëvolueerd is er steeds meer nood aan een flexibel IT-landschap om in te spelen op de nieuwe technologische kansen. Denk aan realtime inzicht in e-commerceprestaties, actuele order- en voorraadstatus en alle logistieke processen. Data is daarbij ook key naar customer engagement toe.

PUBLIC & EDUCATION

Voor een veilige en efficiënte overheid en met onderwijs in volle evolutie is technologie meer dan een hefboom, het is een key differentiator waar we graag samen het verschil mee maken voor een betere toekomst. Want we zijn tenslotte allemaal burgers.

TECH, SOFTWARE & AUTOMATION

Bedrijven waar technologie centraal staat , van scale-ups tot internationaal gevestigde waarden , onze experts voelen zich er op hun plek. Ontdek op welke vlakken we deze tech spelers bijstaan.

Heb jij onze cases al gezien?

Bekijk onze artikelen en kom te weten hoe we ons inzetten in verschillende sectoren

Cases
Axxes