Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

20210715 Axxes 02 KP 028 J9 A2939

Waarom Freelance?

Kiezen voor Axxes is kiezen voor een betrouwbare partner die meedenkt. Vertrouwen is hierbij de basis, een open communicatie het middel. Via Axxes kan je aan de slag op uiteenlopende freelance opdrachten bij toonaangevende bedrijven.

JOUW TALENT OP DE JUISTE PLAATS

1. Alles start met vertrouwen

Een goede samenwerking start met vertrouwen. Daarom vinden we het dan ook zo belangrijk dat we die vertrouwensband met onze freelancers aangaan én bewaken.

2. Contact & opvolging

Belangrijk blijft een kennismakingsgesprek waarin we duidelijke afspraken maken. We houden vast aan een korte opvolging van je inzetbaarheid en een eerlijke communicatie bij voorstellingen. Het gaat immers om meer dan een project.

3. Single point of contact

Eén aanspreekpunt verzekert een vlotte communicatie zonder misverstanden. Wij verkiezen duidelijkheid.

Vijf goede redenen om samen te werken

Passie - Samenwerken met kennis van zaken, met een passie voor technologie.

Uitdaging -Technisch complexe projecten bij toonaangevende bedrijven in België waar jouw kennis een meerwaarde betekent

Betrouwbaar & betrokken - Met persoonlijke approach en directe communicatie

Correct - Stipte betaling van je facturen

Meedenken - Proactieve aanpak en begeleiding bij het einde van je contract

Gert Taeymans
Sandrine 2a2
Danny Van Kogelenberg
Thomas Jansen
Els Ozeel Axxes
Profielfoto geert
Katrien Guedens

De relatie met Axxes is bijna op automatische piloot gestart. Zo goed is de match. Via een collega ben ik met Axxes in contact gekomen einde 2017 en al zeer snel, na een week of 2, mocht ik na een enkel interview een passende positie opnemen.

Axxes is dan blijven opvolgen en toen de opdracht bijna vervuld was kreeg ik van hen meteen de volgende mogelijke match voorgesteld. Ook voor doorwinterde en ervaren krachten kan ik Axxes zeker aanbevelen. Ken je je vak, dan is Axxes je beste partner.
Zeer persoonlijke en toch professionele benadering. Ik ben dankzij Axxes opnieuw aan de slag als project manager van een internationaal projectteam in de farmaceutische sector.

Met bijna 20 jaar op mijn freelance teller te hebben staan kan ik met zekerheid zeggen dat Axxes anders is dan alle anderen op de markt. Een persoonlijke aanpak met de nodige professionaliteit en glimlach waar je dag op dag op kan rekenen. Ik zou iedere freelancer zeker een gesprek met Axxes aanraden.

Na een persoonlijke kennismaking en screening heeft Axxes me geadviseerd over de markt en de mogelijke opdrachten. Snel daarna konden ze me al voorstellen bij een van hun klanten, en met succes. We werken inmiddels al ruim een jaar zeer tevreden samen.
Ik ervaar Axxes als een betrouwbare professionele partner die veel belang hecht aan het vinden van de juiste persoon voor de juiste opdracht. Zij slagen hiervoor met glans door hun mensgerichte en actieve manier van luisteren. Ik kan Axxes alleen maar warm aanbevelen!
Als ervaren freelancer ben je vooral op zoek naar een consultancy bedrijf dat een goede feeling heeft met jouw wensen. Dit heb ik van in het begin ervaren bij Axxes, gezien zij eerst een introductiemeeting met mij inplanden op hun kantoor... nog vóór ik aan een klant werd voorgesteld. Verder organiseren zij op regelmatige basis enkele leuke evenementen. Hierdoor leer je niet enkel andere freelancers beter kennen, maar ook de interne mensen van Axxes zelf.
Op het moment waarop je als freelancer een nieuwe wending wil geven aan je carrière en op zoek gaat naar een nieuwe opdracht, begeef je je op een volatiele markt tussen vraag en aanbod. Axxes heeft me hierin zeer goed begeleid, geluisterd naar wat ik wilde, en daar gepast op gereageerd.
Gert Taeymans - LCM & DRP Officer, Reliability Lead & Liaison @ Nationale Nederlanden
Sandrine Rauwoens - Freelance Project Manager @ SAP
Danny Van Kogelenberg - Freelance Network Engineer @ Katoen Natie
Thomas Jansen - Manager Project Management Office @ Colruyt
Els Ozeel - Project Manager & Head of PMO @ Katoen Natie
Geert Biesemans - Freelance Network Engineer @ Katoen Natie
Katrien Guedens - Business Analist @ Katoen Natie

Contacteer onze Freelance Recruiters

Ann Segers & Hanne Lagrillière hebben een compleet overzicht van onze freelance projecten.

Contacteer ons gerust voor meer info.


Ann.Segers@axxes.com // +32 3 334 04 35

Hanne.Lagrilliere@axxes.com // +32 3 334 04 37

Axxes