Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Pexels andrew neel 2312369

Open Source Traineeship

Technisch gepassioneerd door Linux, Open Source technologieën of een DevOps mindset? Via het Open Source Competence Center bieden we een antwoord op de groeiende vraag naar DevOps Engineers die voeling hebben met ‘infrastructure as a code’ en kennis hebben van deployments.

DE IDEALE START ALS OPEN SOURCE ENGINEER

Het Open Source Traineeship wordt getrokken door Axxes senior consultants en bestaat uit een intensieve opleiding van 4 weken die van start gaat medio augustus 2021. Tijdens deze opleidingsdagen komen hedendaagse en opkomende technologieën zoals Python, GoLang, Ansible, GitLab, AWS, Docker, Kubernetes, VMWare, Nomad, Puppet, … aan bod. Naast deze technologieën gaan we ook dieper in op methodologieën zoals Scrum/Agile alsook soft skills. Kortom, alles om jou succesvol in te zetten als DevOps/ Linux/ Open Source engineer bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

WAAROM EEN OPEN SOURCE COMPETENCE CENTER?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al enkele jaren in een intensief traineeship waar onze young professionals de zaken voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze trainees voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen.

Na het afronden van de opleidingsdagen kom je als Open Source-consultant voor middellange termijn terecht op technisch uitdagende IT-projecten. Dit bij grote en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen en Brussel. Zoals: DPG Media, Katoen Natie, VRT, Brussels Airport Company, Jan De Nul, …


DE AANPAK

1. Deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen technologieën zoals AWS, GitLab, Nomad, Puppet, Docker, Ansible, Kubernetes, … & many, many more!

2. Excellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants en Competence Coaches themselves.

3. Kick-ass first project!
Na de Masterclass zijn onze DevOps trainees helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Het Open Source Traineeship heeft mij de basis gegeven om te starten binnen de open source wereld. door de opleidingsdagen heb ik een compleet zicht gekregen van het conceptuele plaatje van een volledig systeem, van provisioning van hardware tot het automatisch uitrollen van applicaties en het monitoren hiervan.

Bart - Open Source Trainee

Yes, ik heb er zin in! Wat nu?

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Quinten Kennes (quinten.kennes@axxes.com). Hij nodigt jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Contact
Axxes