Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

D Infrastructuur

Infra Starters Program

Via het Infra Starters Program geven we een aanzet voor het gebruik van relevante technologieën in corporate omgevingen. Schoolverlaters die zich willen specialiseren binnen een technisch IT-infrastructuurdomein kunnen groeien richting verschillende specialisaties :

• Netwerken & Security

• Systemen

• Office 365

• DevOps

DE IDEALE START ALS INFRA CONSULTANT

Concreet bestaat het Startersprogramma uit verschillende opleidingsdagen die consultants verder specialiseren binnen een bepaald domein. Tijdens de opleidingsdagen brengen senior consultants veeleer vanuit een praktisch oogpunt hedendaagse en opkomende technologieën bij. Er wordt ingezoomd op ITIL, PowerShell, Windows Server, VMware Vsphere, VEEAM, Azure, Office 365, …

Naast theorie en praktische cases zoomen de opleidingsdagen ook in op soft skills om jou succesvol in te zetten als system engineer, network engineer, security engineer, cloud engineer, … bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

WAAROM EEN INFRASTRUCTURE TRAINEESHIP?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al enkele jaren in verschillende opleidingsdagen waar onze Young Professionals de expertise voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze infrastructuur starters voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen.


WAT KAN JE VERWACHTEN?

1. Deep-dive in de nieuwste technologieën

Intensieve trainingen vanuit een praktisch oogpunt binnen de nieuwste technologieën in Azure, Office 365, VMware Vsphere, VEEAM, … & many, many more!

2. Excellent mentors

Coaching door onze eigen Axxes senior consultants en competence coaches themselves!

3. Kick-ass first project!

Na de Traineeship zijn onze starters helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Het Starters Program was één van de grootste redenen waarom ik voor Axxes heb gekozen. Op school heb ik veel geleerd over IT, maar vaak ontbrak de praktische kant. Tijdens dit startersprogramma heb ik veel nieuwe technologieën en frameworks aangeleerd en heb ik geleerd hoe deze praktisch toegepast worden.

Seppe - Infra Starters Program 2021

KOM ALLES TE WETEN OP DE INFOAVONDEN!

Op het programma staat: het opleidingstraject, carrièremogelijkheden binnen Axxes, reference cases,... Je krijgt daarnaast ook de kans om een babbeltje te slaan met de coaches en Trainees van vorige jaren.

Wanneer?
- Online 22/02 | 19:00h-21:00h
- Antwerpen 08/03 | 19:00h-21:00h
- Leuven 16/03 | 19:00h-21:00h
- Antwerpen 21/03 | 19:00h-21:00h
- Gent 29/03 | 19:00h-21:00h


Waar?
- Exacte locatie zal vermeld worden in de confirmatiemail van jouw inschrijving!

Infoavond inschrijvingsformulier

Elien Somers

Vragen? Neem contact op met Elien.

Elien.Somers@axxes.com | +32 3 334 05 48

Helemaal overtuigd? Let's meet!

Schrijf je hierboven in op één van de infodagen hierboven of
Stuur meteen je CV door

Axxes