Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Microsoft Teams image 26

Infrastructure Traineeship

Ligt jouw interesse voornamelijk in grote infrastructuur projecten binnen corporate omgevingen? Via het Infrastructure Traineeship geven we jou de mogelijkheid om te specialiseren binnen verschillende belangrijke facetten van een moderne infrastructuur omgeving zoals cloud, netwerken, systemen, scripting, automatisatie, virtualisatie, … en bieden hier projectmatig doorgroeimogelijkheden in.

Het Infrastructuur Traineeship stoomt vers Axxes-talent klaar voor een eerste grootschalig project binnen corporate omgevingen. Tijdens deze deep-dive brengen senior consultants vanuit een praktisch oogpunt jou verschillende facetten rondom infrastructuur bij waarbij je kan specialiseren in onder andere:

  • DevOps/SRE
  • Cloud
  • Modern Workplace
  • Netwerken & Security
  • Systemen & Virtualisatie


DE IDEALE KICKSTART ALS INFRA CONSULTANT

Tijdens een intensief traineeship van 4 weken waarin technische topics, opleidingen, soft skills, certificatie-trajecten en een uitdagend project aan bod komen, geven onze eigen Axxes-consultants hun expertise door over veelgebruikte en opkomende technologieën.

Op basis van jouw interesse kan je kiezen uit twee verschillende tracks:

  • DevOps/SRE Track

Wie afstudeert met een uitgesproken voorkeur voor automatisatie komt terecht binnen ons DevOps/SRE track. De voeling die je hebt met ‘infrastructure as code’ en de kennis van deployments worden verder uitgebouwd met een sterke focus op automatisatie. Denk maar aan technologieën zoals Linux, Git, Python, AWS, Ansible, Jenkins CI/CD, Terraform, Kubernetes, … Met andere woorden alles wat nodig is om succesvol te worden ingezet als DevOps/SRE engineer bij één van onze klanten.

  • Cloud & Modern Workplace Track

Wie afstudeert met een sterke focus op Cloud omgevingen én getriggerd wordt om breder te gaan richting Modern Workplaces, start op in ons Cloud & Modern Workplace track. Tijdens dit track duik je technisch diep in de verschillende facetten rondom infrastructuur (systemen, ethical hacking, scripting, cloud, automatisatie, containerisatie, virtualisatie, …) bij. Denk maar aan technologieën waaronder AWS, Azure, Intune, Windows Server, Cisco, Powershell, Linux, Terraform, VMWare, … Er zijn op termijn doorgroeimogelijkheden binnen elk van deze domeinen.

WAAROM EEN INFRASTRUCTURE TRAINEESHIP?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al enkele jaren in verschillende tracks waar onze Young Potentials de expertise mee krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze infrastructuur trainees voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen.

Na de track kom je terecht op uitdagende IT-projecten bij grote en middelgrote ondernemingen. Bekijk enkele cases van projecten waar onze consultants vandaag actief zijn.


WAT KAN JE VERWACHTEN?

1. Deep-dive in de nieuwste technologieën

Intensieve trainingen vanuit een praktisch oogpunt binnen de nieuwste technologieën in Linux, AWS, Azure, Terraform, Powershell, Cisco, Kubernetes, Ansible, VMWare, … & many, many more!

2. Excellent mentors

Coaching door onze eigen Axxes senior consultants, League Coaches en Team Captains themselves!

3. Kick-ass first project!

Na de Traineeship zijn onze starters helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Het traineeship is de ideale weg voor mensen die willen blijven ontwikkelen. Je wordt continu aangespoord om je interesses binnen het vakgebied te achtervolgen en jezelf hier ook over op te leiden. Daarnaast is Axxes een organisatie met een duidelijk doel: de mensen. Zoals de slogan het zegt “IT is about people” en dat voel je ook echt binnen de organisatie. Duidelijk communicatie gericht naar de werknemers en altijd welkom zijn om jouw bijdrage te leveren staat centraal binnen het bedrijf.

Alexis - Infrastructure trainee 2022

KOM ALLES TE WETEN OP DE EXX_PLORATION NIGHTS!

Op het programma staat: het opleidingstraject, carrièremogelijkheden binnen Axxes, reference cases,... Je krijgt daarnaast ook de kans om een babbeltje te slaan met de coaches en Trainees van vorige jaren.

Wanneer?

  • Gent 07/03 | 19:00h-21:00h
  • Antwerpen 08/03 | 19:00h-21:00h
  • Antwerpen 21/03 | 19:00h-21:00h


Waar?
Exacte locatie zal vermeld worden in de confirmatiemail van jouw inschrijving!

EXX_PLORATION NIGHT inschrijvingsformulier

Elien Somers

Vragen? Neem contact op met Elien.

Elien.Somers@axxes.com | +32 3 334 05 48

Helemaal overtuigd? Let's meet!

Schrijf je hierboven in op één van de EXX_PLORATION NIGHTS hierboven of
Stuur meteen je CV door

Axxes