Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Randstad Group Axxes

Randstad voert het Nieuwe Werken in met hulp van Axxes

Randstad Group heeft in samenwerking met Axxes een groot IT-infrastructuurproject succesvol afgerond. Voor het ‘New Beat-project’ deed Ranstad beroep op System Engineer, IT Support Engineers en Project Managers van Axxes.

Infrastructure

Afgelopen jaar heeft Randstad Group (die ook Tempo-team en Galilei ondersteunt) in samenwerking met Axxes een groot IT-infrastructuurproject succesvol afgerond. Het New Beat-project ondersteunt een nieuwe manier van communiceren en samenwerken, volledig geïnspireerd op het Nieuwe Werken waarbij medewerkers grotendeels zelf beslissen waar en wanneer ze werken. Daartoe heeft Randstad een beroep gedaan op Axxes die System Engineers, IT Support Engineers en Project Managers heeft ingezet om het New Beat-project volgens de scope, binnen de timing en het budget op te leveren. Er werden voor dit project acht extra consultants ingezet gedurende een periode van negen maanden om de deadlines te halen.

Met een volledig vernieuwd technisch design van de clients werden voor New Beat ruim 2.500 nieuwe laptops geïnstalleerd op basis van Microsoft Windows 8.1. Daarbij kwamen 250 nieuwe smartphones en tablets, alles met oog op flexibel werken. Parrallel kwamen er ook nieuwe datalijnen voor het hele kantorennetwerk van Randstad en werd gemigreerd naar VoIP van Cisco.

Dankzij de nieuwe infrastructuur en het vernieuwde netwerk kan iedereen beter samenwerken, van op het even welke locatie. De expertise en de ervaring van de Axxes-consultants heeft het project mee vlot doen verlopen”, zegt Luc De Bolle, IT Manager Services & Operations bij Randstad.

WE KUNNEN STEEDS REKENEN OP EEN TEAM VAN AXXES-CONSULTANTS DIE DANKZIJ HUN KENNIS EN MOTIVATIE ONZE MEDEWERKERS BIJSTAAN MET AL HUN IT-VRAGEN.

Luc De Bolle - IT Manager Services & Operations, Randstad

Voorts doet Randstad Groep een beroep op Axxes om de servicedesk te versterken. Belangrijk is dat die consultants goed passen in de bedrijfscultuur van de groep en over een brede IT-kennis beschikken. De consultants staan de ruim 2.000 Belgische medewerkers van de groep bij met al hun vragen en problemen over de IT-infrastructuur. Het is een niet evidente en vaak stresserende opdracht, waarvoor Randstad graag een beroep doet op externe consultants van Axxes.

Randstad gebruikt IT om een competitief verschil te maken bij z’n klanten. Daarom is het belangrijk dat de servicedesk de medewerkers zo goed mogelijk ondersteunt. “We kiezen voor externe consultants omdat het werken op een servicedesk expertise vereist en een rustige instelling. Je moet continu hulp bieden aan mensen in probleemsituaties en dat is niet iedereen gegeven”, zegt Luc De Bolle. “Gelukkig kunnen we rekenen op een team van Axxes-consultants die dankzij hun kennis en motivatie onze medewerkers bijstaan met al hun vragen.”

Randstad Group10 JDB

GOEDE SAMENWERKING, GOEDE MATCH

“We werken graag met Axxes samen om verschillende redenen. Ten eerste beschikken de consultants over een grote expertise waarin continu wordt geïnvesteerd. Het is voor ons heel belangrijk dat we gemotiveerde werkkrachten hebben waarvan de technische kennis steeds up-to-date is. Een tweede reden is de jarenlange samenwerking. Axxes weet heel goed naar welke profielen we op zoek zijn. Het belangrijkste voordeel is dat we dicht bij elkaar staan. We hebben steeds energieke mensen die gemotiveerd zijn, zeer klantvriendelijk werken en altijd een stapje verder willen gaan.”

Benjamin Goessaert, Managing Director bij Axxes: “De bedrijfscultuur bij Randstad leunt inderdaad sterk aan bij de manier waarop wij kijken naar een organisatie. We kennen elkaar ook al jaren, dus we weten welke mensen zullen passen bij Randstad. Nieuwe consultants krijgen altijd een coach toegewezen, een senior consultant die hen bijstaat aan het begin van hun nieuwe job. Die senior consultants zorgen voor de omkadering en ook voor overleg naar onze eigen organisatie zodat we bepaalde zaken kunnen oplossen zonder dat Randstad moet tussenkomen en tijd verliest.”

DE JUISTE MAN VOOR DE JUISTE JOB

Randstad biedt de consultants van Axxes ook de mogelijkheid om te evolueren in hun rol binnen de IT-organisatie. Zo kan iemand op de servicedesk uitgroeien tot problem manager die meer doorgedreven technische zaken oplost.

Ken Pissoort, System Engineer en competence coach bij Axxes werkt al enkele jaren bij Randstad: “Binnen Randstad Groep is mijn rol als consultant tweeledig. Ik ondersteun de medewerkers op de servicesdesk bij het uitoefenen van hun taken, zodat ze onze eindklanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarnaast ben ik ook problem manager en zoek ik samen met het team naar vaak voorkomende problemen, voer ik daar analyses op uit en proberen we om die problemen structureel op te lossen.”

SUCCESVOLLE SAMENWERKING MET ALLEEN VOORDELEN

“Voor mij blijft Axxes één van de hofleveranciers van Randstad voor het leveren van kwalitatieve IT-consultants. We zijn heel tevreden en het is interessant om met een vaste en betrouwbare partner te kunnen samenwerken”, besluit Luc De Bolle.


VOORDELEN VOOR KLANT

  1. Flexibele opstart van gespecialiseerde IT-consultants
  2. Snel inspelen op nieuwe tendensen
  3. Altijd het juiste profiel dat past bij de bedrijfscultuur
  4. Ervaren consultants zorgen voor professionele implementaties bij klanten
  5. Kennisoverdracht tussen IT-experts van Axxes en Aspex

OOK VERSTERKING NODIG VOOR JE IT-INFRASTRUCTUURTEAM?

Vertel ons waarbij we je kunnen helpen.

Contact us
Axxes